Kick habit med dessa tips för att sluta röka


Många människor vill bli rökningslösa. Inte en person har någonsin lett ett hälsosammare eller säkrare liv på grund av att röka. det leder bara till skada. Läs de råd som följer i den här artikeln och lär dig att sluta röka en gång för alla.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig att sluta röka. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att undvika detta. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Om du kan sluta för en månad kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Sluta röka

Tips! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa . Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Medan den här metoden kan tyckas lite svår. Dock har tappade cigaretter totalt sett visat sig fungera ganska bra.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Kommunicera ditt behov av stöd så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Medan en snabb puff under dessa intensiva begär kanske inte verkar som en hemsk idé kan det störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; en puff är en puff för många!

Nu borde du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. Fördelarna med att sluta röka är välkända. Ta det du har lärt dig här och sparka denna vana till kanten. Din kropp, din plånbok och dina nära och kära kommer att tacka dig.Source link