Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Med detta sagt har många andra lyckats sluta. Med rätt inställning och ett verkligt engagemang för att sluta, kan du använda följande tips för att sparka din rökning vana permanent. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Undvik att sluta kalla kalkon, vilket sällan fungerar.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker det så är det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta ökar sannolikheten för att du slutar för gott.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljekraften att säga nej. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Kan hypnos fungera för dig? Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Att komma in i en djup trance när du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en försening innan du får njuta av. Förhandla med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är engagerad i kortvarigt slut, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och prövningar att sluta. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men många ser inte själva göra det. För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill ha.Source link