Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Att sluta röka är ingen lätt uppgift, även för den järnvilja. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. Om ditt mål är att sluta, så är det här artikeln för dig!

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar . Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka, inbegriper deltagande i ett träningsprogram , och anmäler sig till det lokala gym. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Det här hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka gör det åtagande att se det igenom. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa, utan också din familj och dina vänner.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att ens försöka. Genom att prova ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. Du kommer att bli förvånad över vad du ska uppnå, och hur stark du är.Source link