Hur kan du sluta röka för gott


För den rätta typen av framgång med att sluta röka är motivatörer nyckeln. Det finns så många fördelar när du slutar röka. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när saker börjar bli svåra. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och den vitalitet du kommer att utstråla. Fortsätt läsa för att få reda på mer om de mest effektiva metoderna att sluta röka.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en process. Tänk inte på framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

Sluta röka

Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en lång process.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla ur vagnen.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Ta lite motion när du vill träffa, delta i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Det här är ett utmärkt verktyg för att börja din resa att sluta.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge in till dessa frestelser, kommer du att vara mer benägna att inte fånga en snabb rök. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika trängsel att röka.

Bestämning, körning och motivation är vad som tar dig från rökare till ex-rökare. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Tänk på de förslag du har fått här och starta en resa till ett rökfritt liv.Source link