Har du svårt att lämna rökning bakom? Prova dessa tips!


Rökning minskar livskvaliteten dramatiskt. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan omvända alla rökningers negativa effekter som är relaterade till rökning genom att sluta.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Älv om du gör succumb till cigarett i slutändan kan fördröjningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välja nikotinutbyten eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Nikotinutbyte

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, deprimerad och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du tenderar att röka under körning eller dricka än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller ansträngande träning under höga krav. När du har lite fritid, upptag dig själv med ljuvliga distraheringar som läsning, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra ett märke av cigaretter. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kan vara ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kommer att sätta dig i början av din rökningstoppresa. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan röka hälften av en cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

Det är svårt att sluta röka, men dina fördelar med avseende på utseende, hälsa och social status kommer att göra det värt. Råd i den här artikeln ska göra dig bättre om dina chanser att sluta för gott. Välj dina favoritbitar och ge dig en avslutningsplan idag!

Den här artikeln delade viss information om Array, men det finns mer att lära. Hitta ännu mer användbara resurser på ämnet när du fortsätter din forskning. Sluta aldrig i ditt försök att samla värdefull information.Source link