Ge upp rökning idag med detta bra råd


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Som det är med allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. Följande artikel hjälper dig som verkligen vill sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet till något annat kommer att försena och i slutändan övervinna den önskan att röka. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Tips! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig behåll frestelsen och håll dig motiverad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa fler mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett , kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om detta inte händer med det här laget, bör du fortsätta försöka.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva affirmationer. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns mediciner, till exempel antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Försök byta din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för vikt vid denna avgörande tid.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, överväga nikotiners ersättningsterapi.

Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Sluta röka

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

TIPS! Ta saker dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

De flesta slutar inte sluta röka första försöket. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du startar igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Håll dig kvar och försök att förlänga tiden du slutar, lära dig under vägen.

Håll dig borta från de typer av platser eller saker som du normalt associerar med att röka.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli en statistik.

Samla stöd från alla som du älskar. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Tips! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Nu är det dags att sluta röka. Sluta inte hälften av ett slutdatum som är två månader från nu, gör dagens dag! Avsluta idag kommer du att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Det hindrar dig också från att såra andra med andrahandsrök.

Du bör fullt ut förstå vikten av att bli utbildad om de bästa metoderna att använda för att sluta röka. Du kommer att förstå att sluta röka är inte svårt när du vet vilka tekniker som faktiskt fungerar. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.

När det gäller Array är det viktigt att du tar hänsyn till många saker. Om du använder dessa tips och tricks kommer du att förstå bättre. Du bör dock inte sluta lära dig om. Fortsätt att undersöka och lära dig allt du kan om ämnet.Source link