Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Om du verkligen vill lyckas med dina rökningsprocesser måste du vara vederbörligen motiverad. Om du slutar, det finns många fördelar. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Fördelarna med att avsluta inkluderar ökad ekonomisk och fysisk hälsa. Hälsan hos din familj är också förbättrad. Denna artikel kommer att visa dig några bra tips som hjälper dig att komma igång på din väg att bli rökfri.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av de positiva och negativa konsekvenser av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Sluta röka

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka . Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka . De kan hjälpa dig att hjälpa dig. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicin.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Support Group

Försök inte sluta röka utan stöd. Samla en supportgrupp av icke-rökare vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Detta kommer att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Anpassa denna lista till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer du att sluta bra.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan verka hård. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Tänk på hur du hanterar stress i ditt liv i förväg. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Har många idéer, om din första idé inte hjälper.

TIPS! Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar avslutningsprocessen måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Om du är van att lysa upp medan du har din första kopp kaffe på morgonen, eller ha en rök medan du är ute på happy hour med vänner, ändra sedan rutinen. Att dricka kaffe på väg till jobbet i bilen, eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

Du borde försöka göra ditt bästa för att klämma i träning. När du slutar röka blir det lättare att träna på grund av förbättrad lungkapacitet. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Övning kommer också att ge dig en subtil rusning via naturliga endorfiner.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i tider av stress. Om så är fallet måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling. Tänk på yoga, meditation eller ens njuter av en promenad utomhus. Någon av dessa aktiviteter kan hjälpa dig att slappna av, lätta din kropp och sinne bort från att känna dig stressad.

Tips! Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage.

Du måste kämpa genom de utmanande stunderna när du försöker sluta röka. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.Source link