Fast råd om du äntligen vill sluta röka


Medan du vet att det är illa för dig, är rökning fortfarande svårt att sluta. Om du vill sluta röka, kanske du bara behöver ett bra tryck i rätt riktning. Dessa tips kan underlätta ditt slut.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddade i ditt sinne. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance.

Tips! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte för hur du ska klara till nästa månad eller året efter. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Gör dina mål mycket korta och uppnåliga – en dag i taget. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är väldigt hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Nikotinutbytesbehandling

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Kraven kan vara överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Det är inte rekommenderat att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökstopp. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, tillåta dem att ge dig den hjälpen. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att ha ett samtal med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta allt på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du kommer från cigaretter. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Applicera vad du lärt dig i den här artikeln för att behålla din hälsa.Source link