Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Goda avsikter att sluta röka går aldrig någonstans, såvida de inte kombineras med handling. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Använd sedan allt du har lärt dig från ditt dagliga liv, för att sluta för resten av ditt liv.

Sluta röka

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotis har visat sig vara effektiv för många andra.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscentra, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta röka är en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg i taget och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista för dig själv kommer att göra detta.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Sluta röka

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

TIPS! Börja träna hemma eller gå med i det lokala gymet för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Få hjälp av andra. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, tillåta dem att ge dig den hjälpen. Du kanske vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Ta lite motion när du vill träffa, delta i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, till exempel bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas ökar, och dina mål är uppnåliga.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för begäret att passera.

Tänk på ett positivt sätt och motiveras viktiga delar i sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på hur mycket bättre andan blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Det finns många skäl att sluta röka – vad är ditt?

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Förbinda sig att stanna, period. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. För att inte tala om, det finns de som redan har genomfört denna besvärliga resa och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand från erfarenhet och bevisade resultat.

TIPS! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar . Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, det beror på att du nu vet att du inte behöver röka och du kan gå om att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link