Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Som vetenskap visar, är nikotin väldigt beroendeframkallande. Tyvärr betyder det att det är så svårare att ge upp vanan att röka. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Din chans att lyckas är störst med nikotinbytebehandling eller medicinering. Detta kommer att ta med dig under tidigt uttag och hjälper dig att sluta lättare.

Tips! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Du kan ge dig motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Sluta röka

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Tips! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Berätta för alla du känner till de stora nyheterna – du slutar! De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Rökningstopp är en av de få gånger i ditt liv som det är bäst att vara quitter! De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom får du det bra, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av den här farliga vanan. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat kollar din kropp av den mycket beroendeframkallande nikotinen, vilket leder till fysisk avstängning. Därefter kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det är fortfarande svårt att ta itu med, men det blir gradvis lättare.

Ta ett träningspass. Eftersom du kommer att få bättre lungkapacitet, kommer du att hitta dig lättare. Du kan också förhindra viktökning genom att vara aktiv. Dessutom övning gör att din kropp producerar endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om den höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer den att hjälpa dig att klara av cigarettuttaget.

TIPS! Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från rökning. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Att sluta röka är så svårt, delvis på grund av narkotiska beroendeframkallande egenskaper. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Med dessa användbara tips och ditt långsiktiga engagemang och engagemang kan du äntligen sluta röka, för gott.Source link