Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Följ detta råd, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du föreställde dig.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver för att hålla reda på din avslutningsplan.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter lusten, tvinga dig själv att vänta, kan den extra tiden sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta de vet att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Avsluta är svårt, och du behöver stöd för att lyckas.

Om du inte kan sluta kallt kalkon, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Oavsett vad du behöver titta på din avslutande dag i taget. Det är en stor process att sluta röka. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

TIPS! Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag i sänder . Att sluta är inte en binär sak; Det utvecklas under en längre tid.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som gör det viktigt att du vill sluta.

Du borde inte försöka att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå till en film. Efter en längre tid, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

För att sluta röka, försök skapa en lista över sätt du kan sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Tips! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage , eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina begär är i topp. När du har stillestånd, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig och fortsätta att påminna dig om att du måste sluta. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem på plats. Detta kommer att öka din chans att äntligen vara rökfri för livet.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Se till att diskutera vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att ge dig i svaghetstider.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare brukar belysas när de är stressade. Hade mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt röker.

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg för att använd när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

TIPS! Om du plötsligt vill bli rökare, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv.

För att hålla dig motiverad, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Du vill inte vara en statistik.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men majoriteten av dem kan bara inte tycka om att göra det. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Informationen från den här artikeln ska tjäna dig bra när du formulerar dina egna planer.

Ännu lite tid att studera Array för det bästa i framgång. För att få lycka till behöver du kunskap. Denna artikel ger dig många viktiga råd.Source link