Enkla och effektiva sluta röka strategier som är framgångsrika


Många människor kämpar verkligen för att sluta röka. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Genom att ta de tips som anges nedan kan du göra lite lättare på dig själv.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med för och nackdelar med att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att ge upp nikotin är en långsam process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Älskade

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att du ska hålla dig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Du bör informera dem om att det är troligt att du kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan ofta vara överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det är inte rekommenderat att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Möta andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

De flesta människor har svårt att sluta röka och det som fungerar för en rökare kanske inte fungerar för någon annan. Ändå har alla möjligheter att lyckas. Använd de råd du läser här i kombination med din egen forskning för att utforma en solid avslutande plan. Ge dessa tips ett steg, och kanske kommer du även att överraska dig själv med dina framgångar!Source link