Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Vissa människor tror att sluta bara bortskaffar sina rökningsåtgärder och använder viljestyrka för att bekämpa vanan. Medan dessa saker är en start i rätt riktning kan de sluta vara extremt svåra och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns en värld av råd och tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka.

När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att kyla kalkon. Det handlar om en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Supportgrupp

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske behöver du först ha ett glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet till något annat kommer att försena och i slutändan övervinna den önskan att röka. Skulle du fortfarande ge dig in efter lusten, tvinga dig själv att vänta, kan det ta slut att ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, åtminstone sätt av det tills senare. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta kan vara en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudfläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du jobbar med att inte röka. De kan förhindra några av de obehagliga fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att ge upp nikotin är en långsam process.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Försök inte sluta röka utan stöd. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder på hur man hanterar stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid då dina begär är värst, eller du kan få en ny hobby. Försök att undvika ledig tid, och istället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer för att hjälpa dig sluta röka och njut av livet mer. Medan det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om stoppet, och dess frestelser, kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.Source link