Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt upprörda innan de ens försöker sluta. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Använd dessa tips för att underlätta ditt slut.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du i slutändan röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att ge dig en positiv förstärkning medan du är i djup trance. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Se till att du går om det ett steg i taget. Avsluta är en process. Tänk inte ens på framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Tips! När du slutar röka är det dags att dagars händelse. Det här är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Kom ihåg orsakerna till att du stannade för att vara motiverad.

Tips! Sluta röka dagligen. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Du måste sluta dag för dag, lever i ögonblicket. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Fortsätt sluta för längre tid, och du blir bättre på det. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

TIPS! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan men misslyckas utan rätt verktyg. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.Source link