Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Dessutom finns det ingen enda strategi som garanterat fungerar för alla. Du måste undersöka olika metoder och hitta de som fungerar för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips är.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! Sluta röka gradvis. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Sluta röka

Tips! Gå in i en träningsrutin genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning kan hjälpa till att lindra stress.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För de flesta människor, uppehåller sig sent om natten, att de ökar cigarettbehovet. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du vara mycket mer benägna att sluta röka för gott.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera dig att sluta. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att se negativen av att röka kan skrämma folk till att sluta, men föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se det upprepade gånger. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

TIPS! Rökningstoppning är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tiden.

De flesta vet hur svårt det kan vara att sluta röka och att olika metoder fungerar för olika människor. Men det betyder inte att det är omöjligt att sluta. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Prova dessa idéer och du kan bli positivt överraskad.Source link