Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne som finns i cigaretter. Som ett resultat kan ge upp nikotinrika cigaretter extremt svårt. Maximera dina chanser till framgång, gå in i processen välbeväpnad med information om hur du slutar.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka, delta i ett träningsprogram och registrera dig för det lokala gymet. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utövar någon träningsrutin.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Åtta timmars sömn varje natt låter dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig bättre kontroll över otäcka begär.

TIPS! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och prövningar att sluta. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi . Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Sluta röka

TIPS! Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ge upp för fort.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Om biverkningarna av rökning inte räcker till för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Att sluta röka är en av de svårare vanorna att bryta på grund av den starkt beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Gör det enklare för dig själv genom att följa de råd som finns i den här artikeln. Med hjälp av dessa bra tips, tillsammans med din egen önskan om framgång, kan du slutligen sluta röka för gott.Source link