Det bästa rådet för dem som vill sluta röka


Du måste vara motiverad om du vill lyckas sluta röka. Det finns många anmärkningsvärda fördelar med rökstopp. Att tänka på dessa fördelar kan hjälpa till att hålla dig igång om det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och känna och se ung igen. Så fortsätt läsa för att få råd för att starta din strävan att sluta röka.

Om du vill ge in efter ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller när du dricker ett stort glas vatten. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Sluta röka

Se till att du äter bra. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

TIPS! Stanna i nuet och sluta sluta en dag på en tid. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Byt till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Det kommer avsevärt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Vid vaken vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Du måste ha en effektiv reservplan för att hjälpa dig om de grova fläckarna. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.Source link