De allra bästa sätten du kan sluta röka


Trots det faktum att alla vet hur dödliga cigaretter är är det fortfarande ganska utmanande att ge upp dem. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktning mot att inte röka.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, fritidscenter eller community college.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste göra vad som fungerar för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända enkelt när ditt engagemang blir starkare.

TIPS! Låt dina nära och vän veta att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Att undvika de triggare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökningstopp. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta också.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökning vana själv. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Börja aldrig säkerhetskopiera. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om vanan som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Med några enkla tekniker i din arsenal, Jag vinner kriget mot rökning. Använd tipsen här för att sluta på en rimlig tid. Applicera de tips som anges här för att skydda hälsan hos dig och din familj.Source link