De allra bästa sätten du kan sluta röka


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med att röka, men många människor ständigt vanligtvis lyser. Det är lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Den här artikeln kan hjälpa dig Lär dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Motion kan också fungera som en mycket effektiv stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Håll dig i nuet och sluta sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har gjort, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsoproblem. När du slutat för din egen hälsa, kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig friskare.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Om du rökning hemma, var noga med att rengöra ditt hem grundligt, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte bli påmind om önskan att röka varje gång du går igenom din dörr.

Håll den här listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Det kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

Du måste hitta sätt att alltid ha din beslutsamhet och motivation. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter.

Tips! När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Håll dig borta från platser eller saker som du normalt skulle röka.

För att hjälpa dig att sluta röka , bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

Tänk på att ditt liv ska förbättras och att fördelarna med att röka är så viktiga i jämförelse med de få nackdelarna .Detta kommer att hålla dig incitament och hjälp med motivation.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Skapa en verbal lista över orsakerna till att du slutar röka. När du känner din beslutsamhet falter, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Detta är ett värdefullt sätt att använda din uppmärksamhet från avhopp och positivitet.

Sluta röka

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Alla vet att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningstoppgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en ny diet när du försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksmedel i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Berätta för alla dina vänner och kollegor att du planerar att sluta röka. Ju fler människor som vet, desto fler människor kan hålla dig ansvarig. Du kommer inte att vilja upprota människor eller göra dem besvikna för att misslyckas. Det kan hjälpa dig att övervinna de starkaste begären.

Många kreativa typer har insett att upprätthållande av en detaljerad dagbok kan hjälpa till i striden att sluta röka. Folk röker ofta för att lugna sig och slappna av eller klara av stress. Att skriva sina känslor i en dagbok ger samma mål, ångest och stress. Det bästa är att det är gratis.

TIPS! Ett annat motiv för sluta är att det kommer att gynna din familj, såväl som dig själv. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd.

När du verkligen vill ha en rök, försök att äta en suger. Stiftet på lollyn håller handen där du vanligtvis skulle hålla en cigarett. Candy kommer att hålla din mun upptagen.

Om du undersöker farorna med rökning, undersöker de farliga konsekvenserna av långvarig rökning. Titta på bilder av tuggummi eller lungcancerfall och läs lite litteratur av personer som har förlorat familjen på grund av att röka.

Du måste veta vad triggarna är som gör att du vill röka för att sluta. För många människor kan dina triggers vara arbete, stress eller ens vissa andra kan utlösa det. Undvik sådana typer av utlösare när det är möjligt. För de som helt enkelt inte kan undvikas, utveckla en alternativ plan för att ha en cigarett.

TIPS! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Du måste hålla fast vid dina planer och vara fast besluten. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.

Som du har lärt dig, finns det mycket att lära dig när du studerar Array. Du bör använda de tips du just läste i den här artikeln och sammanställa en solid strategi. Du kan inte stanna där. Du måste fortsätta att hitta mer kunskap.Source link