De allra bästa sätten du kan sluta röka


De flesta rökare skulle vilja sluta, men de blir avskräckta utan att ens ge sig en chans. Det är helt möjligt för dig att sluta röka så länge du är motiverad, bestämd och kunnig om effektiva strategier som de som anges i den här artikeln. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

När du har bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, rekreationscentra och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

När du känner en cigaretts önskan, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier . Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av rökning. Informera din familj och vänner om din plan att sluta och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Sluta röka

Det är mycket sant att många människor är redo att sluta röka, men de vet bara inte var du ska börja För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräckligt med motivation att fortsätta att gå när det blir svårt. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.Source link