Beroende av att röka? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men det här är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. De tips som följer hjälper dig att sparka din vana.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt det av så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Ta varje dag en i taget. Det är en stor process att sluta röka. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Sluta röka

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det här kan vara nudgen i rätt riktning du måste sluta röka.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Att informera dina älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att skapa denna personliga lista gör just det.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du jobbar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. För många människor försöker sluta på ett infall och då misslyckas när de står inför allvarliga hinder. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att alltid hålla din motivation i åtanke och syn.

Tips! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Försök inte göra det själv. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Vid den här tiden vet du förmodligen hur viktigt det är att lära sig olika metoder för att röka upp. När du är medveten om vad som fungerar och vad som inte gör det blir det lättare att sluta röka. Ta de råd som har lämnats till dig här, och du kommer att sluta så snart du är mentalt beredd att.Source link