Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Många människor kan inte sparka nikotin trots de negativa effekterna. Om du råkar vara en av dessa personer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Bestäm vilka som låter rätt till dig och använd dem för att sluta röka.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör att du närmar dig ditt mål att sluta.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Det finns vanligtvis färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt gummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Försök att inte röka så mycket. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Följ dessa förslag för att sparka cigaretter ur ditt liv. Du är värd ett liv utan tobaksberoende. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Din belöning kommer att öka hälsan och en känsla av välbefinnande efter att du slutat röka cigaretter.Source link