Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Cravings för cigaretter kan komma på de värsta tiderna. Varje gång uppmaningen slår, måste du stoppa allt och gå ut för att få en rök. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Denna artikel har många tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla för tid innan du tänder upp. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process.

Låt dina nära och vän veta att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med ditt engagemang att sluta.

Stay Committed

Innan du slutar röka, kan du förbli engagerad att sluta för gott. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningen till att du vill sluta.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Om du verkligen vill sluta röka, få det bra att sluta. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Du måste sluta dag för dag, levande i ögonblicket. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Använd övning som ett bra sätt att lindra stressen.

Gör det till din mantra för att aldrig få en puff av en annan cigarett. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Sätt risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste ta itu med den situationen.

Om du är trött på att röka, har du slagit hälften av slaget. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att sluta röka och lära dig mer om att sluta.Source link