Avlägsna cigaretterna med detta bra sluta röka råd


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att du slutar röka en mycket svår saker du någonsin kan försöka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningarna till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att sluta. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att hitta vad som fungerar för dig och dina bästa alternativ är. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Det kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktivitet medan du stoppar viktökning i spåren. [19659002] Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Ett litet steg mot att sluta är att byta cigarettmärken. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är ett effektivt sätt att försäkra dig om att du slutar röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De hjälper dig att behöva och kan påminna dig om ditt mål i sikte. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Minska antalet cigaretter du röker. Det hjälper dig att börja din resa för att sluta röka. Prova en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett istället för en hel en för att minska rökning.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas med vanan mer än en gång. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på rätt spår. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kommer att kunna se den dagligen. Detta kan motivera dig styrka under svaghetstimmar.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinforum. Det finns några webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra frustrationer och hanteringsmekanismer med andra.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, vet du att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt.

Tips! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym . Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning.

Sluta röka

Det kan vara en smärta att sluta röka eftersom nikotin är en mycket beroendeframkallande substans. Nikotinuttag kommer att ta en stor vägtull på din kropp och sinne. Gör det lättare genom att ställa råd i ovannämnda artikel att använda i ditt dagliga liv. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.

Blåa widgets kan vara ett komplicerat ämne. Det finns dock det faktum att du kan ta reda på mycket information om dem. Detta gör att du kan bli framgångsrik och hålla dig uppdaterad. Lär dig av de tips och tekniker som diskuteras i den här artikeln.Source link