Att sluta röka kan vara enkelt med dessa enkla metoder


Goda avsikter att sluta röka går aldrig någonstans, såvida de inte kombineras med handling. Så fortsätt läsa igenom följande stycken för idéer du kan använda för att slutligen sluta för gott, nu snarare än i den avlägsna framtiden. Använd sedan alla saker du lärde dig här för att sluta röka och eliminera den från din livsstil.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Om du vill ge in efter ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Bekämpa nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegor.

Börja med någon typ av övning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utövar någon träningsrutin.

10 minuter

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker för att hjälpa dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Det är viktigt att vara optimistisk om processen att sluta röka. inse att du inte behöver röka och att du blir friskare som ett resultat. Tillämpa den kunskap du har lärt dig från ovanstående artikel idag.Source link