Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


Många rökare blir beroende av nikotin, vilket är en väldigt beroendeframkallande substans, vilket gör det svårt för dem att sluta. Dessa beroendeframkallande egenskaper hos cigaretter, tillsammans med en kombination av andra faktorer, kan göra slut på en extremt svår sak för dig att uppnå. Se till att du vet hur du når ditt mål innan du slutar.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte gå kallt kalkon. Om du försöker det så är det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

TIPS! För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med för och nackdelar med att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Gör inte allt detta själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

TIPS! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta rökning. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs sätt. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt avveckla dem.

Secondhand Smoke

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna både din familj och dig själv. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Avsluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så de kommer att bli mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan också hälsan för de människor som lever med dig.

Tips! Om du vill sluta röka måste du göra en lista över hur du kommer att gå om att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Vid vaken vänta en timme innan du har din första dagliga rök. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Var förberedd med strategier för att hjälpa till att hantera situationer som orsakar ångest. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Låt dig inte njuta av en liten bit. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år av hårt arbete och engagemang. Innan slagen träffar, påminna dig om all skada "bara en" cigarett kan göra.

Nu är det lika bra som att sluta röka. Utsätt inte och identifiera ett startdatum några månader på vägen. idag är den perfekta tiden att börja. Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Avsluta kan inte bara skydda din hälsa utan också din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; avsluta idag.

TIPS! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Passar och ha kul! När du slutar röka är träning mycket fördelaktig och hjälper din lungkapacitet att förbättras. Dessutom kan du eliminera eventuella viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel att träna. Endorfiner från motion kan till och med hjälpa till med nikotinuttag.

Bli av med något som påminner dig om att röka när du närmar dig ditt slutdatum. Bli av med tändare och askkoppar. Sätt sedan alla dina kläder genom tvättmaskinen och rengör hela huset för att eliminera alla rökluktar. Om du gör detta kan du se till att du inte påminns eller utlöses att röka.

Sluta röka

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Det är svårt att sluta röka eftersom nikotin i cigaretter är väldigt beroendeframkallande. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Genom att använda denna användbara råd kan du uppnå ditt mål att sluta röka.Source link