Användbara verktyg som hjälper dig att sluta röka


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto mindre förvirrande blir det. De tips som följer kommer att hjälpa dig att sparka din vana.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Motion är också en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, börja sedan långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara mycket mer benägna att sluta röka för gott.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktivitet medan du slutar på vikt vid denna avgörande tid.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, överväga nikotinersättningsterapi.

TIPS! När det gäller att röka upphörande, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök inte att gå på kallt kalkon.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning, behöver du inte hitta något annat med händerna, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök att hitta någon typ av ämne.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, unna dig en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker eller spelar ett nytt spel för dig.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Att informera dina älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

De första sju dagarna är det absoluta svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. När det är borta, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

När du slutat röka blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden träning kommer också att se till att du behåller din kroppsvikt. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings i viss utsträckning.

Vid denna tidpunkt vet du förmodligen hur nödvändigt det är att lära sig om olika metoder för rökningstopp. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Ta informationen från den här artikeln och börja använda den, och du kommer att vara på väg att sluta.

Tips! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link