Användbara verktyg som hjälper dig att sluta röka


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Ingen rökare någonsin kommenterar den andra om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. De som aldrig rökt kan göra ljuset av ansträngningarna att sluta, men en tidigare rökare vet hur hård det kan vara. Läs den här artikeln för att få reda på hur du kan utveckla en plan att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Prova hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röksvanan berättar du för din familj och vänner. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

När uppmaningen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter det att de 10 minuterna har gått, kommer alla begär att ha gått bort. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Förnya med hjälp av din familj och dina vänner för att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudfläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Hitta något annat som kan tänka på saker när det händer

Försök inte sluta röka utan stöd. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Dina kollegor kommer att veta exakt vad du går igenom och kunna erbjuda hjälp och råd.

Sluta röka

Tips! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan, eller anmäla dig till ett gym. Dessutom övning hjälper dig att sänka stress.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du upplever ett bakslag, ange ett slutdatum och återgå till spår. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Det är svårt för icke-rökare att föreställa sig varför du längtar efter en rök när den så klart kan skada din hälsa. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Använd dessa idéer och anta hälsosamma vanor.Source link