Använd dessa strategier och du behöver inte längre en cigarett


Många människor vill sluta röka, men de slutar innan de börjar. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med en läkare innan du börjar någon form av övningsregim.

TIPS! För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta . Bara genom att skapa listan kommer du att stärka ditt humör.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Ersättningsbehandling

Tips! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men har inte viljestyrka att göra det. Typiskt, när en person försöker sluta, har de en plan att göra det för att hålla sig på rätt spår. Applicera råd från denna artikel till din egen genomtänkt anpassade plan och förhoppningsvis kommer du snart att vara en icke-rökare!Source link