Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns många fördelar att sluta röka. Dessa fördelar bör hjälpa dig att hålla motivationen när det blir svårt. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Fortsätt läsa för mycket värdefullt råd om var du ska börja med dina ansträngningar att sluta röka, och hur du bor rökfritt för alltid.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Tips! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag för dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Tips! När du försöker sluta röka, ska du få vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Du måste vara ihållande i din strävan att sluta röka, även när du möter svåra tider, om du vill uppnå framgång på det. När du tänker på alla saker som du måste få eller förlora av dina rökval, ska besluten vara tydliga. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka, och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link